گرفتن ویزای کار آلمان

پست با عنوان گرفتن ویزای کار آلمان از وبلاگ immigration
گرفتن ویزای کار آلمانگرفتن ویزای کار آلمان بهتربن روش مهاجرت به آلمان و اخذ اقامت آلمان است. البته این روش زمانی به عنوان بهترین روش معرفی می شود که متقاضی مهاجرت کاری به آلمان و گرفتن ویزای کار آلمان شرایط خوبی برای کار در آلمان داشته و گرفتن ویزای کار آلمان داشته باشد. گرفتن ویزای کار آلمان شرایط خاصی دارد در صورت اطلاع شما از این شرایط روند خوب و نتیجه بخش خواهید داشت. ما در این مقاله شرایط گرفتن ویزای کار آلمان، امتیازات لازم برای گرفتن ویزای کار آلمان و قوانین گرفتن ویزای کار آلمان و همچنین کاری در آلمان و از همه مهمتر موسسات کاری در آلمان و در نهایت لیست مشاغل مورد نیاز در آلمان را به طور مفصل توضیح خواهیم داد. چند راه برای گرفتن ویزای کار آلمان وجود دارد که ما این راهها را توضیح خواهیم داد. شهروندان اتحادیه اروپا، ایالات متحده ، کانادا، ، ژاپن، نیوزلند، سوئیس و جمهوری کره می توانند بدون گرفتن ویزای کار آلمان برای اه کاری وارد خاک آلمان شوند و شهروندان سایر کشورها می بایست پس از مهاجرت به آلمان درخواست ویزای کاری بدهند. پس از تأیید اداره مهاجرت و اداره کار در آلمان ، سفارت اجازه کار در آلمان را به صورت ویزا صادر می کند. این مقاله با موضوع گرفتن ویزای کار آلمان متعلق به مؤسسه حقوقی ملک پور (با همکاری مؤسسه mie اتریش) می باشد.
پس از تصویب قانون مهاجرت در ژانویه ۲۰۰۵، برای گرفتن ویزای کار آلمان سه نوع مجوز اقامت مختص اه کاری صادر می شود:
_استخدام عمومی
_متخصص حرفه ای
_خویش فرما
۱٫استخدام عمومی
پذیرش اتباع خارجی برای اشتغال در مشاغل عمومی دور شرط اساسی دارد: صلاحیت حرفه ای، یک پیشنهاد مشخص همراه با قرارداد کاری
شما جهت درخواست این ویزا می بایست مدارک زیر را ارائه دهید:
_فرم درخواست مجوز اقامت
_دو قطعه ع پاسپورتی
_پاسپورت معتبر
_کپی از مدارک شغلی متقاضی
_نامه قرارداد از یک شرکت معتبر در آلمان که شامل شرح مفصل از استخدام است
۲٫متخصص حرفه ای
جمهوری فدرال آلمان علاقمند به جذب نیروی متخصص برای کار در آلمان است. افرادی که واجد شرایط برای درخواست این اقامت هستند:
_فارغ حصیلان با تخصص های مورد نیاز در آلمان
_ ان با شخصیتی برجسته و متخصص
_مدیران مشاغل تخصصی با حداقل حقوق ۸۶٫۴۰۰ یورو در سال
همچنین متقاضیان می بایست شرایط زیر را داشته باشند:
_بودجه کافی برای تأمین هزینه زندگی در آلمان
_تسلط کافی به زبان انگلیسی یا آلمانی
مدارک لازم برای درخواست این ویزا:
_فرم درخواست مجوز اقامت
_دو ع رنگی پاسپورتی
_پاسپورت معتبر
_مستندسازی دانش و تجربه حرفه ای
_نامه ای که نشان دهنده قصد اشتغال در آلمان و یا استخدام توسط یک کارفرمای آلمانی را دارد
۳٫خود اشتغالی یا خویش فرما
برای خود اشتغالی و کار در ب کار شخصی خود، بیزینس شما می بایست شرایط زیر را داشته باشد:
نیازهای جامعه آلمان را برطرف نماید
_یک تأثیر اقتصادی مثبت و سودمند داشته باشد
_به طور کامل با سرمایه شما این شغل راه اندازی می شود.
برای اطمینان از پایداری پروژه ب و کار خود در آلمان معیارهای زیر را مد نظر داشته باشید:
_قابلیت اجرای طرح ب و کار در آلمان
_تجربه ب و کار مرتبط شما با طرحی که قصد اجرای آن را دارید
_مقدار سرمایه برای سرمایه گذاری در آلمان
_مشارکت پروژه شما در زمینه نوآموری و تحقیق
برای ایجاد ب و کار در آلمان شما به مستندات زیر نیاز دارید:
_فرم درخواست مجوز اقامت در آلمان
_دو قطعه ع پاسپورتی
_پاسپورت معتبر
_شرح مفصلی از پروژه ب و کار، من جمله پیش بینی مطابقت پروژه با معیارهای مورد نیاز اقتصاد آلمان
_اثبات سرمایه کافی برای ب و کار مورد نظر شما
_اگر سن شما بیش از ۴۵ سال باشد باید شواهدی مبنی بر بازنشستگی ارائه دهید
اجازه اقامت برای اه ب و کار و خوداشتغالی برای سه سال معتبر است و اگر پروژه شما موفق باشد به طور نامحدود قابل تمدید می باشد.
ت آلمان از مهاجرینی که متخصص هستند استقبال می کند. کشور آلمان تقاضای زیادی برای جذب متخصصین حرفه ای در زمینه فناوری اطلاعات، ی، بهداشت، تحقیقات و موارد دیگر دارد. فارغ حصیلان ، یان و دیگر متخصصان می توانند تحت قانون اقامت و استخدام به بازار کار آلمان دسترسی پیدا کنند. شهروندان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا می بایست مرتبط با هدف اقامت درخواست ویزا داشته باشند. ویزای کوتاه مدت امکان تغییر به اقامت دائم را نخواهد داشت بنابراین مهم است که شما ویزای مناسب درخواست دهید.
برای مهاجرت به آلمان و اقامت در آلمان و فعالیت در زمینه های مختلف باید با یکی از عناوین زیر وارد خاک آلمان شوید:
ویزای کار
مجوز اقامت موقت
کارت آبی اتحادیه اروپا
اقامت طولانی مدت اتحادیه اروپا
کارت آبی اتحادیه اروپا
برای درخواست کارت آبی اتحادیه اروپا متقاضی می بایست در زمینه مدرک تحصیلی خود در آلمان مشغول به کار باشد. علاوه بر این حقوق و دستمزد وی سالیانه حداقل ۴۸٫۸۰۰ یورو باشد. صاحبان کارت آبی اتحادیه اروپا می توانند پس از ۳۳ ماه کار در اتحادیه اروپا مجوز اقامت دائم را اخذ نمایند.
جستجوی کار در آلمان
برای جستجوی کار در آلمان دو راه پیش روی متقاضیان قرار دارد:
وبسایت های آنلاین که فرصت های شغلی و اطلاعات بازار کاری آلمان را به اطلاع عموم می رسانند.
مؤسسات تی کاری در آلمان: آژانس کار فدرال، eures، monster، پورتال های شغلی محلی
در صورتیکه شما متقاضی گرفتن ویزای کار آلمان قصد استخدام در شرکت آلمانی را دارید اولین قدم انجام مصاحبه است. مصاحبه شما با شرکتهای آلمانی به صورت تلفنی و یا آنلاین انجام می شود. پس از انجام مصاحبه شرکت پس از چند روز به شما اطلاع خواهد که شما انتخاب شده اید یا خیر. قرارداد کاری که توسط شرکت تنظیم می شود به عنوان یک سند حقوقی است که نشان دهنده توافق شما به عنوان کارمند و کارفرما طبق شرایط قراردادی است. قراردادها عمدتأ در قالب مشخص تنظیم می شوند و جهت اعتبار می بایست توسط کارمند و کارفرما امضا شوند. قرارداد کاری معمولأ بخش های زیر را شامل می شود:
_طرفین قرارداد: نام و آدرس کارمند و کارفرما
_مدت زمان قرارداد کار
_زمان آموزشی کارمند
_محل کار کارمند
_شرح شغل کارمند (شرح مشخصی از حوزه کاری، وظایف شغلی و زمان مورد نیاز برای انجام وظایف شغلی)
_حقوق کارمند (میزان دستمزد، زمان دریافت حقوق، اضافه کاری، دستمزد خالص و ناخالص کارمند)
_ساعات کاری کارمند
_تعطیلات
در گرفتن ویزای کار آلمان توجه داشته باشید در صورتیکه که شما مجوز کار در آلمان و یا اقامت آلمان را ندارید کارفرما جهت ارسال قراداد کاری و انعقاد قرارداد با شما می بایست برای مدت ۳ ماه آگهی استخدام در کشور آلمان منتشر نموده و در صورت پایان این ۳ ماه و عدم حضور درخواست مناسب و متقاضی گرفتن ویزای کار آلمان برای شغل مورد نظر می بایست ۳ ماه دیگر شغل در اتحادیه اروپا آگهی شود. در صورت پایان این مدت اگر متقاضی گرفتن ویزای کار آلمان واجد شرایط با شغل معرفی شده مراجعه ننمود امکان معرفی اتباع غیر اروپایی برای استخدام وجود دارد.
مالیات
به عنوان یک کارمند در آلمان شما مشمول مالیات هستید که اگر در شرکتی توسط یک کارفرما استخدام شده باشید مالیات شما توسط کارفرمای پرداخت شده و حقوقی دریافتی شما حقوق ناخالص می باشد. نرخ مالیات ۱۴% برای حداقل حقوق تا ۴۵% برای حقوقهای بالاتر می باشد.
گرفتن ویزای کار آلمان در حال حاضر برای افرادی که در حرفه های مورد نیاز آلمان متخصص هستند بدون دعوتنامه کاری امکانپذیر است. این افراد می توانند با درخواست ویزای کوتاه مدت کاری اجازه کار و استخدام در آلمان را داشته باشند و با این ویزا مدت ۶ ماه را می توانند در آلمان حضور داشته باشند. در صورت انعقاد قرارداد با کارفرمایی در آلمان این اقامت تمدید می شود و نهایتأ قابل تمدید به اقامت دائم خواهد بود. این مقاله با موضوع مهاجرت به آلمان و اخذ قامت آلمان و گرفتن ویزای کار آلمان و شرایط کار در آلمان و یاکاری در آلمان توسط کارشناسان و متخصصین مؤسسه حقوقی ملک پور (با همکاری مؤسسه mie اتریش) ارائه شده است. جهت گرفتنویزای کار آلمان می توانید با کارشناسان حقوقی موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با تماس مستقیم با شعبه مرکزی در وین اتریش در خصوص مهاجرت به آلمان و اخذ اقامت آلمان و در نهایت راههای اخذ تابعیت آلمان مشاوره رایگان داشته باشید.

اطلاعات

  • منبع: http://miecompany.blogsky.com/1396/11/23/post-181/گرفتن-ویزای-کار-آلمان
  • مطالب مشابه: گرفتن ویزای کار آلمان
  • کلمات کلیدی: آلمان ,گرفتن ویزای ,اقامت ,آلمان و ,درخواست ,کاری ,مورد نیاز ,اتحادیه اروپا ,داشته باشند ,مجوز اقامت ,پاسپورتی پاسپورت ,پاسپورتی پاسپورت معتبر
  • در صورتیکه این صفحه دارای محتوای نامناسب میباشد و یا شما درخواست حذف آنرا دارید بر روی گزینه حذف اطلاعات در زیر کلیک نمائید.

آخرین ارسال ها